Barcelona Benri-ya, S.L.
 

Avís legal


La titular d’aquest web és BARCELONA BENRI-YA, S.L., degudament inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, amb NIF B-62.069.331, i domiciliada a Barcelona, carrer Consell de Cent, 357, havent inscrit el seu nom de domini al RM de Barcelona, d’acord amb el que s’estableix a l’art. 9 de la LSSICE.

BARCELONA BENRI-YA, S.L. no es fa responsable dels continguts als webs allotjats, o als quals se’n faciliti l’accés, ni de les conseqüències de l’ús de les mateixes.

Les dades de caràcter personal proporcionades seran incorporades a un fitxer propietat de BARCELONA BENRI-YA, S.L. i tractades de manera confidencial, segons el que estableix la Llei Orgànica 15/1999. La informació rebuda no serà utilitzada per a cap altre fi que no sigui el que preveu aquest web. Si desitja accedir, cancel·lar o rectificar les seves dades, pot posar-se en contacte mitjançant el correu electrònic a: info@bcnbenri-ya.com

L’ús i els continguts d’aquest web es regeixen per la legislació espanyola independentment de l’entorn legal de l’usuari.