Barcelona Benri-ya, S.L.
 

Sobre nosaltres



BARCELONA BENRI-YA, S.L. va ser constituïda per Laura Cores Kuijlaars l’octubre del 1999, amb el desig inicial d’oferir diversos serveis perquè els japonesos que venen a Barcelona gaudeixin al màxim de la seva estada. Tanmateix, després de més de 15 anys d’experiència als sectors de la traducció, la interpretació, l’ensenyament d’idiomes i altres serveis lingüístics, culturals o d’informació ciutadana, ens dirigim ara a un públic més ampli: a qualsevol particular o empresa que requereixi serveis relacionats amb el japonès o la cultura japonesa.

Laura Cores Kuijlaars es va llicenciar en Traducció i Interpretació a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), en l’especialitat de francès i japonès. Durant el curs acadèmic 1997-1998, va estudiar llengua, literatura, art i història del Japó a la Sophia University, Tòquio (Japó), com a estudiant d’intercanvi. Va obtenir el premi extraordinari de final de carrera i una matrícula d’honor pel treball de recerca de final de carrera La literatura japonesa y su traducción en España: una panorámica. Des d’octubre del 2004 fins al maig del 2005 va fer el Postgrau de Traducció Jurídica (Francès) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). L’abril del 2006, va ser nomenada traductora-intèrpret jurada de japonès pel Ministeri d’Afers Exteriors d’Espanya. Ha treballat durant uns quants anys com a tutora i col·laboradora als Estudis d’Àsia Oriental de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). El 2012 va traduir l’assaig Zetsugo no kiroku - Hiroshima genshi bakudan no shuki, de Toyofumi Ogura, publicat amb el títol Cartas desde el fin del mundo: Por un superviviente de Hiroshima, per l’editorial Pasado y Presente.

A BARCELONA BENRI-YA, S.L. estudiem cada cas de manera personal i individualitzada, perquè sabem que cada situació és diferent i requereix una solució a mida. La nostra prioritat és la satisfacció dels nostres clients, la qual tractem d’obtenir a través de 4 pilars:

  •  Un servei de qualitat adaptat a les seves necessitats
  • La puntualitat
  • El secret professional
  • El tracte amable i cordial


El nostre equip de col·laboradors, traductors i intèrprets, que només treballen amb els seus idiomes materns, comparteixen aquests valors essencials.